sunnuntai 12. elokuuta 2012

Vihdoinkin!

Olen jo kauan haaveillut oman blogin kirjoittamisesta, mutta nyt vihdoin ja viimein sain sen aikaiseksi. Jee! En ole keksinyt hyvää nimeä ja kaikki on yleensä kaatunut aina lopulta siihen. Kun mikään ei kelpaa niin mikään ei kelpaa, mutta enää sitä ei jaksa miettiä. Olkoon tämä! 

Mistä blogi kertoo? Olen aina rakastanut eläimiä ja koirat ovat aina olleet osa elämääni. Joitakin vuosia sitten kiinnostuin enemmän löytökoirista, ja ne ovatkin siitä lähtien kuuluneet olennaisena osana elämääni.

Taas on yksi pitkä päivä Viipurissa koiratarhoilla takana, mutta olipahan hyvä reissu. Tarhoille vietiin eilen ruokaa, osa koirista madotettiin ja koirat saivat nauttia rapsutuksista ja silityksistä. Tällä hetkellä pentuja näyttäisi olevan aika iso määrä, voi vain toivoa että niitä odottaisi valoisa tulevaisuus.


7 kommenttia:

 1. Vautsi vau mitä kuvia! Tuu hei Lauttasaareen joku päivä lenkittämään karvakuonoja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Mennään ihmeessä, reippaasti se puhelin käteen ja soittoa/viestiä :)

   Poista
 2. Oli pakko tulla vielä impan kanssa fiilistelemään tätä! oot paras. Ja kuvat on ihan saakelin hienoja!

  VastaaPoista
 3. siis en kesta miten ihaniaa kuvia! Et arvaakaan miten onnellinen olen loytaessani taman blogin! oon jo jonkin aikaa yrittanyt etsia loytokoirapainotteista blogia, ja sitten viela boonuksena nama kaikki mita upeimmat valokuvat, kuin myohainen joululahja, kiitos kun olet olemassa!! Ehdottomasti kaikkien aikojen lempiblogini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mika ihana palaute!!!! Kiitos!! Oon tormannyt sun blogiin tai oikeastaan sen loytokoiraosioon, ja voin kertoa, etta samat sanat! Upeita kuvia siellakin! Ma niin mielellani paivittelisin blogiani, mutta oon viela reissussa ja viela yli kuukausi menee ennen ku paasen taas kuvaamaan koiria. Mutta kiitos viela tasta ihanasta paivan piristyksesta!!!!

   Poista